1 kg creatine kopen? Bekijk de top 3

1 KG creatine monohydraat kopen

Wil jij 1 kilo creatine kopen? Dan wil je natuurlijk wel 1 kg creatine kopen met de hoogste kwaliteit. 

In dit artikel vind je daarom alleen supplementen met 1 kg creatine monohydraat. Deze vorm van creatine is namelijk het best. 

Hieronder vind je een overzicht van de 3 beste keuzes. Deze creatine soorten worden verderop in dit artikel tot in detail uitgelicht.

  1. XXL Nutrition Creatine Monohydraat – 2x 500g
  2. 3Action Creatine – 2x 500g
  3. Woele – 1 Kilo Creatine Monohydraat Poeder

Verder worden de voordelen van 1 kilo creatine kopen benoemd. Ook lees je meer over hoe lang 1 kilo creatine eigenlijk bewaard kan worden.

De 3 beste keuzes

Als je creatine gebruikt, wil je natuurlijk de beste soorten gebruiken. Helaas is lang niet ieder type creatine in hoeveelheden van 1 kg te verkrijgen. 

Daarom vind je in deze lijst ook geweldige creatinesupplementen die je in meerdere verpakkingen koopt. Zo heb je uiteindelijk toch 1 kilo van een betrouwbaar creatine supplement in huis!

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van de creatinesupplementen van 1 kg met de hoogste kwaliteit.

1. XXL Nutrition Creatine Monohydraat – 2x 500g

De 1 kg creatine van XXL Nutrition is de creatine met de hoogste kwaliteit. Deze creatine koop je in twee potten van 500 gram. Vaak heeft XXL Nutrition aanbiedingen, waardoor je de twee potten nog goedkoper kunt aanschaffen.

Dit supplement bestaat uit 100% creatine monohydraat. Dat betekent dat deze creatine niet is aangevuld met vulstoffen. Hierdoor is de kwaliteit van de creatine optimaal.

Verder blijkt uit reviews dat deze creatine makkelijk oplost in vloeistof. Hierdoor kun je deze creatine monohydraat gemakkelijk vermengen met water of sap. Sommige gebruikers voegen deze creatine zelfs toe aan een smoothie.2. 3Action Creatine – 2x 500g

De creatine van 3Action is een hoogwaardig creatine supplement dat bestaat uit Creapure creatine. Creapure is de puurste vorm van creatine monohydraat op de markt.

Om 1 kilo creatine te kunnen kopen, schaf je twee potten van 500 gram aan.

Ook de 3Action creatine bestaat volledig uit creatine monohydraat. Onnodige vulstoffen zijn dus weggelaten uit dit pure creatinesupplement. Hierdoor is de werking geoptimaliseerd en is de kwaliteit enorm hoog.

Verder is de creatine van 3Action makkelijk te vermengen met water. Ook kun je deze creatine monohydraat vermengen in sappen of smoothies. Sommige gebruikers voegen 3Action creatine zelfs toe aan hun kwark.3. Woele – 1 Kilo Creatine Monohydraat Poeder

De 1 kg creatine monohydraat van Woele is ook een geweldig creatinesupplement. Deze creatine is te verkrijgen in bulkverpakkingen van een kilo. Hierdoor heb jij meteen genoeg creatine in huis.

Ook deze variant bestaat uit 100% creatine monohydraat. Onnodige vulstoffen zul je in deze creatine dus niet vinden.

De kwaliteit van de creatine monohydraat is daarnaast ook erg goed, blijkt uit gebruikerservaringen.

Verder kun je deze pot creatine eenvoudig hermetisch sluiten met het deksel. Hierdoor komt er geen vocht bij het creatinesupplement, wat de houdbaarheid bevordert.

Tenslotte werkt deze creatine vooral goed als je het vermengt met water.Waarom 1 kg creatine monohydraat kopen?

Het kopen van 1 kg creatine heeft verschillende voordelen. Veel sporters kiezen er daarom voor om grote hoeveelheden creatine, zoals kiloverpakkingen, aan te schaffen. 

Hieronder lees je de grootste voordelen van het kopen van 1 kg creatine monohydraat.

Altijd voldoende creatine in huis

Allereerst is het natuurlijk ideaal dat je altijd voldoende creatine in huis hebt. Met 1 kilo creatine kun je namelijk meer dan 6 maanden doen. Hierdoor twijfel jij een half jaar lang nooit of je nog creatine hebt staan.

Overigens hoef je nooit te stoppen met creatine. Creatine is namelijk een lichaamseigen stof, waardoor er geen gewenning kan optreden. Hoe lang je creatine gebruikt maakt dus niets uit. 

Tenslotte kun je de potten eenvoudig op elkaar stapelen. Hierdoor neemt de grote hoeveelheid creatine alsnog weinig ruimte in.

Koop je twee verpakkingen van 500 gram? Dan bewaar je de open verpakking in je keukenkastje en de gesloten verpakking in je voorraadkast!

In verhouding goedkoper

Daarnaast is het kopen van grote hoeveelheden creatine op lange termijn goedkoper. De meeste creatinemerken bieden namelijk een lagere gramprijs aan op grotere verpakkingen.

Een kilo creatine kan bijvoorbeeld 15% goedkoper zijn dan 300 gram.

Als je creatine dagelijks gebruikt is 1 kg creatine monohydraat daarom geen gek idee. Anders moet je maandelijks bij ieder potje extra verzendkosten betalen, wat aardig oploopt.

Een eenmalige, iets grotere investering is gemakkelijker en scheelt dus bezorgkosten. 

Hoe lang kan ik 1 kg creatine monohydraat bewaren?

Uiteraard wil je je 1 kg creatine zo lang mogelijk bewaren. Daarom is het goed om de houdbaarheid van creatine te weten. 

Als je creatine op een goede manier bewaart, blijft het supplement enkele jaren houdbaar. 

Als je onderstaande tips gebruikt, kun jij je creatine enorm lang bewaren! Let op dat dit alleen geldt voor pure creatine, zonder bijgevoegde ingrediënten of vulstoffen.

Bewaartips

Allereerst is het belangrijk om je creatine op een droge plek te bewaren. Hierdoor kan er geen vocht bij de creatine komen, waardoor het lang goed blijft.

Het beste is om je creatine daarnaast op kamertemperatuur te bewaren.

Verder is het belangrijk om je creatine altijd goed af te sluiten. Hierdoor kan er geen vocht of stof bijkomen, wat de houdbaarheid ten goede komt.

Controleer daarom altijd de sluiting van je creatinezak of potje voordat je deze opbergt. En hou uiteraard altijd in de gaten of de creatine niet over datum is.

Aanrader of niet?

Het kopen van creatine in grote verpakkingen heeft dus veel voordelen. Daarom is het zeker een aanrader om 1 kg creatine in een bestelling te kopen.

Verder is creatine erg lang houdbaar, dus loopt je geen risico dat je creatinesupplement bederft.

Wil jij dus 1 kg creatine monohydraat kopen? Je zult er zeker geen spijt van krijgen!