Creatine van Action – Kopen of laten lopen?

Gepubliceerd door Johan op

action creatine

Ben jij op zoek naar creatine voor een lage prijs? Dan heb je vast al gekeken of winkels zoals de Action creatine verkopen.

In dit artikel lees je alles over creatine van Action. Je komt erachter welke soorten creatine Action verkoopt of heeft verkocht.

Ook lees je wat de kwaliteit is van deze creatine. Lees snel verder!

Heeft action creatine in het assortiment?

Als je op zoek bent naar goedkope creatine, zijn winkels zoals de Action een slimme optie.

Op dit moment verkoopt Action echter helaas geen creatine meer. Dat betekent natuurlijk niet dat de creatine van Action nooit meer terugkomt in het assortiment.

Hieronder lees je daarom meer over de creatine die Action voorheen verkocht. Mocht deze creatine terugkomen, weet jij in ieder geval voldoende over dit product.

De vroegere creatine bij de Action

Tot kortgeleden verkocht Action creatine van het merk Bodymass. Op dit moment verkoopt die merk echter alleen nog eiwitshakes, pre workouts en sportdrankjes. Sommige van deze producten kun je wel kopen bij Action.

De creatine van Action is dus helemaal nergens meer verkrijgbaar, ook niet bij andere verkopers. Als je deze creatine dus gebruikte, moet je op zoek gaan naar een alternatief creatinesupplement.

Wat is de kwaliteit?

Over de kwaliteit van Action creatine is weinig te vinden. Toch zal het supplement waarschijnlijk niet voor niets uit de schappen zijn gehaald. De kans is aanwezig dat deze creatine gewoon slecht werkte, wat natuurlijk een nadeel is.

Verder is creatine over het algemeen erg scherp geprijsd. Creatine van Action was dus niet per se veel goedkoper dan creatine van concurrenten.

Zo is ook de creatine van XXL Nutrition, wat een gerenommeerd A merk is, scherp geprijsd. Dat is wat ons betreft dan ook zeker een betere keuze.

In creatine van de Action een aanrader?

Op dit moment is creatine van Action dus niet meer verkrijgbaar. Ook als het supplement weer te krijgen is, zijn alternatieve creatinesupplementen echter beter.

De kwaliteit van Action creatine is namelijk minder goed dan die van andere merken.

Qua prijs zijn de creatinesupplementen van andere merken echter net zo duur. Je kunt dus beter gaan voor andere merken, die betere kwaliteit verkopen voor dezelfde prijs.

Klik op de knop hieronder om kwalitatieve én goed geprijsde creatine supplementen te bekijken:


Wil je meer winkels met een eventueel aanbod aan creatine bekijken? Check dan de onderstaande artikelen:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *