Creatine bij de AH kopen: Is dit mogelijk?

Gepubliceerd door Johan op

creatine ah

Ben jij op zoek naar creatine die je bij de supermarkt kunt kopen? Dan vraag je je wellicht af of je creatine bij de Albert Heijn kunt kopen.

In dit artikel lees je of AH creatine een ding is. Verder lees je welke andere supermarkten creatine in hun assortiment hebben.

Zo weet jij na dit artikel of je creatine bij de Albert Heijn kunt kopen, of niet.

Bestaat AH creatine?

Albert Heijn heeft geen creatine van hun eigen merk.

Ook verkopen zij op het moment van schrijven geen creatine in het standaard assortiment. Een tripje naar de Albert Heijn in de buurt gaat jou dus geen creatinesupplement opleveren. 

Wel heeft de Albert Heijn in jouw buurt misschien een eigen assortiment aan sportvoeding. Albert Heijn werkt namelijk met franchiseondernemers die een deel van het assortiment zelf mogen bepalen.

Overigens is drogisterijketen Etos een onderdeel van het moederbedrijf van Albert Heijn.

Bij Etos verkopen ze wel creatine, maar ook niet van eigen merk. Via de webshop kun je dus creatine bestellen, maar dat komt dan bij Etos vandaan.

Welke supermarkten hebben wel creatine?

Op dit moment zijn er weinig supermarkten die creatine verkopen.

Waarschijnlijk is dit zo, omdat er al veel aanbieders van creatine zijn. De markt met sportsupplementen is tegenwoordig nogal verzadigd, wat creatine verkopen niet aantrekkelijk maakt.

Op dit moment is alleen de Jumbo een supermarkt waar je creatine kunt kopen. Zij hebben een creatine in het assortiment van een externe verkoper. Ook jumbo heeft dus geen eigen merk creatine.

Wat ons betreft is het de beste keuze om een supplementen winkel (online) te bezoeken. Deze winkels hebben een ruim aanbod en op deze manier vind je geheid een creatine supplement die bij jou past.

Wil je alvast de beste creatine supplementen bekijken? Klik dan op de knop hieronder:


Wil je meer winkels met een eventueel aanbod aan creatine bekijken? Check dan de onderstaande artikelen:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *