Creatine gummies: Top 3 & Informatie

de beste creatine gummies

Wil jij meer weten over creatine gummies? Dan heb je online vast al gezocht naar nuttige artikelen over deze nieuwe creatinesoort. Echter is er op dit moment nog weinig informatie te vinden over creatine gummies. 

Dat is logisch, want er zijn nog niet veel soorten creatine gummies op de markt. In de onderstaande top 3 staan de beste creatine gummies van dit moment:

  1. MyProtein creatine gummies
  2. Zooo creatine gummybeertjes
  3. Kosso Nutrition creatine gummies

In dit artikel lees je verder wat de werking is van creatine gummies. Hierbij worden de voordelen en nadelen uitgebreid benoemd. Verder lees je ervaringen van andere gebruikers.

Na dit artikel weet jij dus alles over de werking en kwaliteit van creatine gummies!

Hoe werken creatine gummies?

Creatine gummies zijn eigenlijk gewoon snoepjes waarin creatine is verwerkt. De werking van de creatine gummies is dus hetzelfde als die van creatinepoeder of creatinepillen.

Creatine gummies bevatten ongeveer 500mg tot 1000mg creatine per snoepje. Meestal moet je daardoor meerdere creatine gummies per dag nemen.

De creatine gummies kun je op elk moment van de dag innemen.

De voordelen

Het gebruik van creatine gummies heeft een aantal voordelen. Toch zijn creatine gummies nog niet zo populair als andere creatinesoorten. De verwachting is dat dit in de loop van de tijd wel verandert.

Allereerst zijn creatine gummies lekker om te gebruiken. De snoepjes hebben namelijk een smaakje, waardoor het innemen van creatine niet saai is.

Verder is de werking van de creatine gummies erg effectief. Met een dagelijkse inname van 3 tot 5 gram creatine zullen jouw trainingsresultaten flink verbeteren.

De creatinegummies bevatten voldoende creatine om deze dagelijkse hoeveelheid te kunnen bereiken.

De nadelen 

Toch kent het gebruik van creatine gummies ook wat nadelen. Net als bij ieder supplement zijn deze nadelen natuurlijk afhankelijk van je eigen wensen.

Allereerst gaan creatine gummies in verhouding veel korter mee dan bijvoorbeeld creatinepoeder. Met een potje creatine snoepjes doe je namelijk maximaal een maand.

Een pot creatinepoeder gaat daarentegen makkelijk 2 tot 3 maanden mee.

Verder zijn creatine gummies in verhouding duurder dan andere creatinesoorten. Als je een maand creatine gummies gebruikt ben je minimaal 30 euro kwijt.

Voor die prijs kun je ongeveer 3 tot 5 maanden doen met andere soorten creatine.

Wat zeggen gebruikers over creatine gummies?

Online is genoeg te vinden over de mening van andere gebruikers van creatine gummies. Over het algemeen zijn deze ervaringen wel positief.  

Zeker de werking van de creatine gummies is volgend gebruikers goed. Zij merkten namelijk al vrij snel dat hun trainingsniveau flink omhoogging door de creatine gummies.

Wel wordt de hoge prijs van creatine gummies gezien als nadeel. De prijs- kwaliteitverhouding is het voor veel mensen niet waard, zeggen zij. 

Om prettig te beginnen met creatine zijn de snoepjes dan wel weer goed. De lekkere smaak maakt het namelijk fijn om de creatine in te nemen. En het is ook handig voor onderweg.

De volgende stap is toch wel dat gebruikers vaak alsnog overstappen op creatinepoeder of creatinepillen.

Creatine gummies gebruiken, aanrader of niet?

Of je creatine gummies wilt gebruiken is dus eigenlijk een persoonlijke kwestie.

Alleen als het voor jou de investering waard is, zijn creatine gummies een goed idee. In ieder ander geval zijn goedkopere creatinesoorten net zo goed.

Wel zijn creatine gummies dus net zo effectief in hun werking. Je zult er dus dezelfde mooie resultaten mee boeken als met alternatieve creatine varianten. 

Bepaal dus voor jezelf of creatine gummies voor jou de moeite en investering waard zijn.

Wil je toch liever creatine poeder gebruiken? Bekijk dan hieronder de beste creatine supplementen: