Creatine bij de Jumbo kopen: Is dit mogelijk?

Gepubliceerd door Johan op

creatine jumbo

Wil jij creatine bij Jumbo kopen? Dan wil je natuurlijk weten welke varianten creatine Jumbo verkoopt. In dit artikel lees je alles over de creatine van Jumbo.

Je komt erachter welke creatine je bij Jumbo kunt kopen. Verder wordt de kwaliteit van deze creatine in detail uitgelicht.

Zo weet jij na dit artikel of de creatine van Jumbo de moeite waard is.

Welke creatine verkoopt Jumbo?

Op dit moment verkoopt Jumbo slechts één creatinesupplement. Deze creatine bij Jumbo wordt door een externe partij verkocht. Dit is het merk NXT level.

Een potje creatine die je bij Jumbo koopt bevat 300 gram creatinepoeder. Hier kun je ongeveer 3 maanden mee doen.

Op dit moment is de creatine bij de Jumbo voornamelijk online te verkrijgen. Niet elke fysieke Jumbo winkel heeft de creatine namelijk standaard in het assortiment.

Als jij je boodschappen online doet bij Jumbo, kun je creatine dus makkelijk mee bestellen.

Waarom heeft Jumbo geen eigen merk creatine?

Waarom Jumbo geen creatine heeft van eigen merk is niet duidelijk. Wel zijn er een aantal redenen te verzinnen waarmee het te maken kan hebben.

Zo worden er op dit moment veel verschillende soorten creatine verkocht. Online zijn creatinesupplementen van tientallen merken te vinden, die ook nog eens goed werken. 

Het is voor Jumbo dus waarschijnlijk niet interessant om deze markt te verkennen. Zij bieden dan liever creatine aan van een bestaand merk, waarmee ze alsnog winst maken.

De kwaliteit van creatine van Jumbo

De creatine die Jumbo verkoopt bestaat voor 100% uit creatine monohydraat. Dit is de puurste vorm van creatine.

Ook heeft creatine monohydraat het meeste effect op je spiergroei en spierkracht. Je kunt dus wel stellen dat de werking van deze creatine erg goed is.

Ook bevat de creatine die Jumbo verkoopt dus geen onnodige vulstoffen. Hierdoor krijg je alleen ingrediënten binnen die je lichaam daadwerkelijk kan gebruiken. Dit zorgt dan weer voor een goede kwaliteit.

Tenslotte is de prijs van Jumbo creatine ook acceptabel. Er zijn wellicht goedkopere varianten te vinden, maar te duur is de Jumbo creatine niet.

Creatine bij Jumbo kopen, heeft het zin?

Je creatine bij Jumbo kopen is zeker geen slecht idee. Het supplement heeft namelijk een goede samenstelling en prima kwaliteit.

Ook is de prijs niet te hoog, gezien de prijzen van concurrerende supplementen.

Als jij je maandboodschappen bij Jumbo doet, is het ideaal om creatine mee te bestellen. Dit scheelt je namelijk ook weer verzendkosten van andere aanbieders.

Wil je toch liever verder kijken en verschillende creatinesupplementen met elkaar vergelijken? Ook dat is begrijpelijk.

Klik dan op de knop hieronder om de beste creatine met elkaar te vergelijken:


Wil je meer winkels met een eventueel aanbod aan creatine bekijken? Check dan de onderstaande artikelen:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *