Creatine van MyProtein – Aanbod & kwaliteit

Gepubliceerd door Johan op

creatine myprotein

Als je op zoek bent naar goede creatine, ben je het merk MyProtein vast weleens tegengekomen. In dit artikel lees je daarom alles over de creatine van MyProtein.

Je komt te weten welke soorten creatine MyProtein verkoopt. Verder lees je wat de kwaliteit is van deze creatinesupplementen.

Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen de mening van MyProtein zelf en die van de klanten.

Zodoende heb jij na dit artikel een duidelijk beeld van de creatine die MyProtein verkoopt en of dit de moeite waard is voor jou.

Welke soorten creatine verkoopt MyProtein?

MyProtein heeft een ruim aanbod aan creatinesupplementen. De creatine die MyProtein aanbiedt, kun je daardoor op verschillende manieren gebruiken. 

Alle supplementen die MyProtein verkoopt in hun webshop zijn van hun eigen merk. Het merk MyProtein is namelijk zo groot, dat zij geen externe supplementenaanbieders nodig hebben. 

Hieronder lees je welke creatinesupplementen MyProtein zoal in het assortiment heeft.

Creatinepoeder

Allereerst verkoopt MyProtein verschillende soorten creatinepoeder. Dit is niet gek, want creatinepoeder is de meest gebruikte soort creatine die er is.

Vooral creatine monohydraat is erg populair onder sporters, vanwege de geoptimaliseerde samenstelling en werking.

Creatinepoeder kun je bij MyProtein in verschillende maten kopen. Zo kun je verpakkingen kopen van 250gram, maar ook verpakkingen met 1 kilo creatine.

Hierdoor kun je creatine aanschaffen voor gebruik op de korte en lange termijn.

Nog een bijkomend voordeel; deze creatine is ook in verschillende smaakjes verkrijgbaar, mocht dat je voorkeur zijn.

Creatinepillen

Verder kun je ook verschillende soorten creatinepillen kopen bij MyProtein. Zo kun je kiezen voor creatine tabletten, maar ook gebruik maken van creatine capsules.

Qua werking maakt het niet uit welke variant creatinepillen je gebruikt. Hoe snel creatine werkt is bij de meeste supplementen namelijk hetzelfde. Het ligt er dus net aan wat je zelf prettig vindt om te nemen.

De potjes creatinepillen bij MyProtein gaan meestal 2 tot 3 maanden mee. Hierbij ligt het eraan welk potje je koopt en hoe vaak je de creatinepillen gebruikt.

Bij de aanbevolen dagelijkse dosering gaat een potje in ieder geval minimaal 2 maanden mee.

Creatine gummies

Tenslotte heeft MyProtein een uniek creatinesupplement in het assortiment, namelijk creatine gummies. Deze creatinesnoepjes zijn bedoeld om je creatine op een smakelijke manier in te nemen.

Met een potje creatine gummies doe je ongeveer twee weken. Elke dag moet je namelijk 6 gummies nemen voor het optimale resultaat. In een potje zitten in totaal 90 creatine gummies.

MyProtein creatine – Wat is de kwaliteit?

Uiteraard is het belangrijk dat jouw creatinesupplement van goede kwaliteit is. Gelukkig kun je de kwaliteit van de MyPotein creatine online opzoeken. Er is namelijk genoeg informatie te vinden over de supplementen van MyProtein.

Hieronder lees je wat het merk zelf vindt van de kwaliteit van hun producten. Ook lees je wat gebruikers zeggen over de kwaliteit van MyProtein creatine.

Zo kun jij een duidelijk en eerlijk beeld vormen over deze creatineproducten.

Kwaliteit volgens MyProtein zelf

MyProtein is zelf natuurlijk erg positief over de werking van hun supplementen. Dit is echter terecht, want de creatine wordt uitgebreid getest.

Verschillende voedingsexperts nemen de supplementen op voorhand namelijk onder de loep.

Bij de aanbevolen dagelijkse inname van 3 gram merk je volgens MyProtein het beste resultaat. Dit komt neer op een schepje creatinepoeder per dag of dagelijks 4 tot 6 creatinepillen.

Kwaliteit volgens onafhankelijke gebruikers

Ook gebruikers hebben uiteraard een mening over de creatine van MyProtein. De meeste mensen zijn erg te spreken over de creatinesupplementen van dit merk.

Vooral de werking van de creatine wordt erg positief ontvangen. De supplementen hebben een snelle werking en zijn effectief in het vergroten van je spiergroei. Daarom zijn vooral krachtsporters erg blij met de creatine van MyProtein.

Ook de verkoopprijs van de creatine wordt over het algemeen gezien als schappelijk. Er zijn goedkopere creatinesoorten beschikbaar, maar de kwaliteit van MyProtein creatine is erg goed.

Gebruikers kopen hun creatine daarom graag bij MyProtein.

MyProtein creatine – Aanrader of afrader?

Je creatine bij MyProtein bestellen is zeker geen verkeerd idee. De kwaliteit van de creatinesupplementen is namelijk erg goed. Ook is de prijs over het algemeen gezien goed afgestemd naar de kwaliteit. 

Verder kun je bij MyProtein kiezen uit veel soorten creatine. Zo is er voor iedereen een creatinesoort beschikbaar die bij hun wensen past.

Je creatine bij MyProtein kopen kun je dus zeker bestempelen als aanrader!


Meer aanbieders met elkaar vergelijken? Check dan de onderstaande artikelen


Categorieën: Producten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *