Kruidvat creatine – Soorten, kwaliteit en koopadvies

Gepubliceerd door Johan op

kruidvat creatine

Wil jij meer informatie weten over de creatine van Kruidvat? Dan heb je waarschijnlijk al meerdere artikelen over Kruidvat creatine gelezen.

In dit artikel krijg je echter een uitgebreide review over de creatine van Kruidvat.

De soorten creatine van Kruidvat worden op een rijtje gezet. Verder lees je ook wat de kwaliteit is van deze creatinesoorten. Hierbij wordt de mening van andere gebruikers uitgelicht.

Zo weet jij na dit artikel of creatine van Kruidvat de moeite waard is!

Soorten creatine bij Kruidvat

Kruidvat heeft een aantal soorten creatine die zij online en in de winkel verkopen. Op dit moment bestaat het assortiment creatine van Kruidvat alleen uit creatine poeder.

Hieronder lees je welke soorten creatine Kruidvat allemaal verkoopt.

Creatinepoeder van eigen merk

Onder sporters is creatinepoeder het meest populaire soort creatine dat wordt gebruikt. Daarom heeft Kruidvat creatinepoeder van eigen merk in het assortiment.

Dit creatinepoeder bestaat uit creatine monohydraat, de puurste vorm van creatine. In een potje creatine van Kruidvat zit 400 gram creatine, waar je ongeveer 2,5 maand mee doet.

Dagelijks moet je volgens Kruidvat namelijk 5 gram van deze creatine innemen.

Creatine van A merken

Verder verkoopt Kruidvat ook regelmatig creatine van andere merken. Hierbij kiest Kruidvat voor A merken, waardoor ze de kwaliteit van hun assortiment kunnen waarborgen.

Zo verkoopt Kruidvat creatine van Body and Fit, een bekend merk dat sportsupplementen verkoopt. Deze creatinesoort bestaat ook uit poeder en bevat in totaal 250 gram.

Hierdoor kun je bijna twee maanden doen met een potje.

Wat is de kwaliteit van Kruidvat creatine?

De kwaliteit van Kruidvat creatine is in principe erg goed. Kruidvat zorgt er namelijk voor dat hun producten uitgebreid worden getest voordat ze worden verkocht.

Hierdoor kan de kwaliteit van de creatine van Kruidvat goed worden gewaarborgd. 

De eigen merk creatine van Kruidvat staat ook bekend als kwaliteitsproduct. Het supplement bestaat namelijk voor 100% uit pure creatine monohydraat.

Ervaringen volgens gebruikers

Online zijn ook verschillende ervaringen te vinden over creatine van Kruidvat. Deze ervaringen staan op de website van Kruidvat, maar ook op onafhankelijke forums. Er zijn dus voldoende objectieve ervaringen te vinden over Kruidvat creatine.

Allereerst benoemen gebruikers dat de creatine van Kruidvat een goede kwaliteit heeft. De werking is volgens hen al na enkele dagen voelbaar. Ook is de creatine makkelijk te vermengen met water, sap of zelfs in kwark.

Verder vinden gebruikers de prijs- kwaliteitverhouding erg goed. Voor een redelijke prijs kun je namelijk creatine van goede kwaliteit kopen bij Kruidvat.

Ook vinden gebruikers de werking van Kruidvat creatine niet onderdoen voor die van andere merken.

Creatine van Kruidvat, kopen of niet?

Je kunt de creatine van Kruidvat zeker gebruiken als effectief sportsupplement.

De kwaliteit is namelijk goed en de prijs is ook nog eens scherp. Verder verkoopt Kruidvat dus ook regelmatig creatine van bekende A merken.

Gebruikers zijn ook erg tevreden over de creatine van Kruidvat. Hierdoor is het zeker een aanrader om eens creatine bij Kruidvat te halen.

Wil je toch liever een bezoekje aan de Kruidvat vermijden en een goed supplement op internet uitzoeken? Dat is ook goed mogelijk. Klik op de knop hieronder om het beste aanbod te bekijken:


Wil je meer winkels met een eventueel aanbod aan creatine bekijken? Check dan de onderstaande artikelen:


Categorieën: Advies

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *